23/9/18

5ή σεζόν ραδιοφωνικό Διαβάζοντας


Ήμουν ειλικρινά τρομοκρατημένη στην πρώτη ραδιοφωνική εκπομπή τον Σεπτέμβριο του 2014 με την Τίνα Μανδηλαρά, δεν είχα κοιμηθεί όλο το βράδυ, με φόβιζαν τα μικρόφωνα, οι κονσόλες, ο ήχος, όλα. Χρειάστηκε μόνο εκείνη η πρώτη εκπομπή για να καταλάβω πόσο καλά περνάω, τι ενέργεια μου δίνει το ραδιόφωνο, τι έκρηξη αδρεναλίνης μού χαρίζει.

Η αλήθεια είναι πως με τα χρόνια κάποιες εκπομπές έγιναν διεκπεραιωτικά, άλλες μέσα σε βαριά ατμόσφαιρα, κάποιες ενώ πάλευα για την υγεία μου, και προσπαθούσα πεισματικά, σχεδόν εμμονικά να μην παρατήσω την εκπομπή. Με βοήθησε πολύ η παρουσία του Άγη Αθανασιάδη πέρυσι, με αποφόρτισε. 

Λόγοι υγείας δεν επέτρεψαν ένα κανονικό τέλος της τέταρτης σεζόν και την άνοιξη. Όταν κάναμε την εκπομπή με τη Μαρία Ξυλούρη για το 4321 του Paul Auster, δεν υπολόγιζα πως θα είναι η τελευταία.

Επανέρχομαι πέντε μήνες μετά με κάποιο κράτημα, ίσως με τη λαχτάρα της αρχής κι ας πέρασαν τέσσερις σεζόν ήδη και περπατάμε στην 5η. Σήμερα 6-8μ.μ. πάντα στον www.amagi.gr θα δούμε αν ακόμα με κρατάει το σκοινί. 


                                                              Κατερίνα Μαλακατέ

Υ.Γ. 42 Αν θέλετε να λάβετε μέρος στην κλήρωση, πατήστε εδώ

Υ.Γ. 42-42 Όλες οι παλιότερες εκπομπές μαζεμένες, εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου