28/9/14

Σήμερα στις 2μ.μ. Διαβάζοντας@amagi




Κυριακή 28/9/2014 στην εκπομπή Διαβάζοντας@amagi (κάθε Κυριακή 2-4 μ.μ.) με την Κατερίνα Μαλακατέ και την Τίνα Μανδηλαρά θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Θοδωρή Γεωργακόπουλο, τον συγγραφέα που κατόρθωσε να γράψει μυθιστόρημα σε έναν μόλις μήνα και μάλιστα παρουσία κοινού, διαδικτυακά. Έπειτα το μυθιστόρημα αυτό εκδόθηκε και σε χάρτινη μορφή από τις εκδόσεις Καστανιώτη και βρέθηκε υποψήφιο για τα Κρατικά βραβεία λογοτεχνίας. Περισσότερα για το εγχείρημα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ο Θοδωρής έχει έντονη διαδικτυακή παρουσία τόσο στο προσωπικό του site, (ίσως να έχετε διαβάσει τούτο το άρθρο),  όσο και στην διαδικτυακή λέσχη ανάγνωσης www.bookworm.gr, όπου έχει συγκεντρώσει όλες τις δανειστικές βιβλιοθήκες της Ελλάδος, μεταξύ άλλων.

Την πρώτη ώρα της εκπομπής θα μιλήσουμε για τον "Ζοφερό Οίκο" του Τσαρλς Ντίκενς και τους κλασικούς συγγραφείς που επανεκδίδονται, αν και κατά πόσο έχουν θέση πια στην ζωή μας.

Κληρώνονται 3 (χάρτινα) αντίτυπα του βιβλίου του Θοδωρή Γεωργακόπουλου "Φεβρουάριος" ευγενική προσφορά των εκδόσεων Καστανιώτης.

Σας περιμένουμε και καλή ακρόαση στον www.amagiradio.com

Υ.Γ. 42 Για να ακούσετε την εκπομπή αρκεί να μπείτε στην σελίδα του σταθμού, ενώ για ταμπλέτες, τηλέφωνα και άλλα συναφή κατεβάστε την εφαρμογή TuneIn Radio και βρείτε τον amagi. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου