3/3/13

Διάβασε ένα e-book


H εβδομάδα 3-9 Μαρτίου είναι για την Ελλάδα και την Κύπρο εβδομάδα ηλεκτρονικής ανάγνωσης. Οι χώρες μας συμμετέχουν στην αντίστοιχη παγκόσμια πρωτοβουλία, που υπάρχει εδώ και 11 χρόνια. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το e-anagnostis.




Την άποψη μου για την ηλεκτρονική ανάγνωση την έχω εκφράσει πλειστάκις. Όταν όμως κανείς γυροφέρνει ένα θέμα τόσο πολύ, μάλλον ενδιαφέρεται. Δεν έχω ακόμα ηλεκτρονικό αναγνώστη, ακούω γνώμες διάφορες που δε με διαφωτίζουν. Πια έχω δει e-readers από κοντά κι όντως μοιάζουν πολύ ενδιαφέροντα γκατζετάκια. Πάντως δεν χάνει κανείς μας τίποτα να δοκιμάσει να διαβάσει ένα e-book  ή ακόμα κι ένα σκέτο book αυτή την εβδομάδα.


4 σχόλια:

  1. Μπορείς να αγοράσεις ένα tablet. Υπάρχουν αρκετοί που υποστηρίζουν ότι δεν κουράζουν περισσότερο από τους ηλεκτρονικούς αναγνώστες (μπορείς να βρεις άρθρα στο internet). Απλά δεν θα μπορείς να διαβάζεις κάτω από τον ήλιο λόγω της αντανάκλασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά έχεις δει τις τιμές των tablets; Άουτς... Κι αν τελικά δεν το χρησιμοποιώ θα πάει διπλά χαμένο.

      Διαγραφή
  2. Διαβάζω το τέταρτο στη σειρά. Δυο ξενόγλωσσα και δυο Ελληνικά. Ε, το επόμενο θα είναι σε φυσική μορφή. Τι με ενοχλεί περισσότερο; Ότι αλλάζεις βιβλίο και η συσκευή παραμένει η ίδια. Ούτε εξώφυλλο (το περίβλημα δεν αλλάζει βέβαια), ούτε άλλο χρώμα στις σελίδες - πιο λευκές ή πιο κίτρινες. Και η μυρωδιά ... άντε στην καλύτερη να μου 'ρθει καμιά από ... την κουζίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα, Σπύρο, αυτά που λες φοβάμαι πως θα με επηρέαζαν κι εμένα πολύ...

      Διαγραφή