15/2/15

Διαβάζοντας@amagi Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 με καλεσμένη την Ιωάννα Μπουραζοπούλου.



Καλημέρα, καλημέρα. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή η εκπομπή Διαβάζοντας @ amagi για την πρώτη ώρα της να φιλοξενεί σήμερα την Ιωάννα Μπουραζοπούλου. Την δεύτερη ώρα θα μιλήσουμε για δυστοπίες [και θα διαβάσουμε κι ένα διήγημα του Grand Master Philip K. Dick].

Κληρώνουμε 3 αντίτυπα του καινούριου της βιβλίου "Η κοιλάδα της λάσπης", ευγενική προσφορά των εκδόσεων Καστανιώτης. Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση αφήστε σχόλιο εδώ ή κάντε λάικ σε κάποια από τις σημερινές αναγγελίες της εκπομπής στο facebook. 

Υ.Γ. 42 Για να ακούσετε την εκπομπή απλά μπείτε στο www.amagiradio.com. Για κινητά, ταμπλέτες και άλλα συναφή κατεβάστε την εφαρμογή TuneIn και βρείτε τον amagi.



4 σχόλια:

  1. Καλημέρα και καλή εκπομπή. Θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή στην κλήρωση για το βιβλίο "Η κοιλάδα της λάσπης" της Ιωάννας Μπουραζοπούλου.

    Σας ευχαριστούμε πάντα για τις ωραίες κυριακάτικες ακροάσεις!

    Εν αναμονή της εκπομπής!

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο να ξέρεις δεν σε ξεχνώ ποτέ στις κληρώσεις, απλά δεν έτυχε ως τώρα. Στο facebook είναι πολλοί.

      Διαγραφή
    2. Αλλοίμονο! Και μόνο η ακρόαση των εκπομπών είναι μία απόλαυση. Η κλήρωση δεν είναι παρά κάτι παρεπόμενο, το αποτέλεσμα της οποίας ουδόλως μετριάζει την ικανοποίηση να σας ακούμε!

      Ευχαριστώ για το μήνυμα και σας εύχομαι καλή εκπομπή!

      Γιώργος

      Διαγραφή
  2. Εγώ πάλι θέλω να σε ευχαριστήσω για τις παρουσιάσεις σου, πρόσφατα διάβασα για την κ. Μπουραζοπούλου, πήρα τρία βιβλία της, μόλις τέλειωσα το "μυστικό νερό" και δηλώνω ενθουσιασμένος. Ευχαριστώ λοιπόν, και αυτή και εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή