24/5/15

Στις 2μ.μ. με την Αγγελική Μποζίκη στον www.amagiradio.com




Σήμερα Κυριακή 24/05/2015  με την Angeliki Boziki ετοιμάζουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή. Νέες κυκλοφορίες, λογοτεχνικά βραβεία ελληνικά και ξένα, βιβλία ενηλίκων και παιδικά, ποίηση. Θα τα πούμε όλα, θα ακούσουμε πολλή μουσική (το νου σας, για παραγγελιές σε τούτο δω το ποστ).

 Και θα κληρώσουμε θαυμαστά βιβλιαράκια:

 2 τυχεροί θα πάρουν σετ τα δύο βιβλία  "Η πόλη" 1&2, του Blake Crouch, ευγενική προσφορά από τις Εκδόσεις Διόπτρα - Dioptra Publications,

και ένας τυχερός την σειρά με τα 3 παιδικά βιβλία της Marta Altés, ευγενική προσφορά από τις Εκδόσεις Key Books.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση πατήστε λάικ στο αντίστοιχο ποστ στο γκρουπ της εκπομπής στο facebook ή αφήστε σχόλιο εδώ. 

Συντονιστείτε στις 2μ.μ., στις 24 Μαΐου στον www.amagiradio.com.





Εδώ η εκπομπή μας της προηγούμενης Κυριακής με τον Θεόδωρο Γρηγοριάδη: 





3 σχόλια:

  1. Έλα το Κρασναχορκάι (ούτε να το γράψω δεν μπορώ) δεν είναι και τόσο δύσκολο! Πιστεύω σε εσένα! Ψήθηκα για θριλεράκι. Καλή εκπομπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι η Μποζίκη;; "Πέθαμενες καλησπέρες" να της πεις! ;) Θα πήξουμε στον Μίλτο σήμερα.

    Ένα σας λέω, είδα ολοζώντανο όνειρο τον Τζέημς Τζόυς στην αυλή μου φορώντας το υπεροπτικό του ύφος και τα κομψά κοστούμια του και τον παρακολουθούσα με τη Νόρα Μπαρνάκλ από το παράθυρο, κοιτώντας ταυτόχρονα φωτογραφίες τους στο γκουγκουλ και συζητώντας για τη ζωή τους. Κάπου κάπου διακινδυνεύαμε και μια πρόβλεψη για την πρόσληψη του έργου του από τις μελλοντικές γενιές. Ωραίο τυπάκι η Νόρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή