25/11/09

Bookmarks




Σήμερα κυκλοφορεί η Bookmarks, το πρώτο εβδομαδιαίο freepress για το βιβλίο. Δεν το έπιασα ακόμα στα χεράκια μου, αλλά η ηλεκτρονική μορφή που είδα μου άρεσε πολύ. Ελπίζω όλα να πάνε καλά.... (Όχι, όχι, για την διαφήμιση δεν πληρώνομαι, ούτε και για τις κριτικές, γαμώτο....)

Υ.Γ. 1 Στο τεύχος τούτο ο δαίμων χτύπησε..... εμένα. Η κριτική για το βιβλίο του Φ. Δρακονταειδή "Το τέλος του χρόνου καθυστέρησε" είναι δική μου και όχι του Γ. Αντάμη.

Υ.Γ.2 Το δικό μου αγαπημένο κομμάτι είναι ήδη το ημερολόγιο του Χαράλαμπου Γιαννακόπουλου. Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω. Όπως και το μπλογκ του, δηλαδή....

5 σχόλια:

  1. Κατερινά συγνώμη και από εδώ για το λάθος.
    Σε χτύπησε ο Δράκος του τυπογραφείου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερινα γιορταζεις σημερα;ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να εισαι ευτυχισμενη και να εχεις υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, Γιάννα μου.

    Όσο για το δαίμονα Γιάννη, μικρό το κακό. Μην ανησυχείς, δεν τρέχει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά και απο μένα, με υγεία και χαμόγελο!

    Λοιπόν το διάβασα μανιακά το bookmarks και καλωσήλθε για να μείνει (ελπίζουμε!)

    Ομως, δεν είναι το πρώτο freepress για το βιβλίο. Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ της ανάγνωσης, είναι γνωστό οτι το πρώτο ήταν το BOOKpress που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο. Δεν ξέρω εάν συνεχίζει να βγαίνει βέβαια, και αυτό με λυπεί. Ελπίζω να το δούμε κι αυτό και πάλι ξανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πολύ Μαίρη μου για τις ευχές. Κι εσύ ό,τι επιθυμείς.

    Συνεχίζει από ό,τι ξέρω το bookpress αλλά αυτό είναι μηνιαίο γι' αυτό σου φαίνεται πως έχεις καιρό να το δεις. Το bookmarks είναι το πρώτο εβδομαδιαίο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή