5/10/14

Διαβάζοντας@amagi Κυριακή 5/10/2014 2-4μ.μ. με τον Αλέξη ΔαμίγοΔιαβάζοντας@ amagi 2-4 μ.μ. σήμερα Κυριακή 5/10/2014 εκτάκτως χωρίς την Τίνα (μας) Μανδηλαρά αλλά με εκλεκτό καλεσμένο-συμπαρουσιαστή τον Αλέξη Δαμίγο, τον ιδρυτή του blog Ναυτίλος, τον άνθρωπο που έχει πάνω από 14.000 βιβλία, έναν από τους πιο "διαβασμένους" Έλληνες βιβλιόφιλους. Θα μιλήσουμε για σημαντικά βιβλία, για ενδιαφέρουσες εκδόσεις, για τον Τζόις, και τον Μπέρνχαρντ και τον Κορτάσαρ. Θα διαβάζουμε αποσπάσματα διαλεγμένα από τον Αλέξη και θα ακούσουμε φοβερές κινηματογραφικές μουσικές, κι αυτές επιλογή του καλεσμένου μας.

Κληρώνουμε 2 αντίτυπα του εμβληματικού έργου του Τσαρλς Ντίκενς, " Ο Ζοφερός Οίκος" ευγενική προσφορά των εκδόσεων Gutenberg. Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στο αντίστοιχο ποστ στο group της εκπομπής στο facebook.

Υ.Γ. 42 Για να ακούσετε την εκπομπή αρκεί να μπείτε στην σελίδα του σταθμού www.amagiradio.com , ενώ για ταμπλέτες, τηλέφωνα και άλλα συναφή κατεβάστε την εφαρμογή TuneIn Radio και βρείτε τον amagi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου