28/7/15

Τα επαχθή





Την προσοχή σας παρακαλώ, εγκαινιάζουμε καινούργια στήλη, με τον ευφάνταστο τίτλο "Τα επαχθή". Καλείστε να γράψετε κείμενο, όχι μεγαλύτερο από 1500 λέξεις, για το ποιο βιβλίο ήταν αυτό που δεν θα προτείνατε ποτέ σε κάποιο συνάνθρωπό σας παρεκτός αν τον μισούσατε σφόδρα. Η στήλη είναι σκέπτομαι και γράφω, δηλαδή θα χρειαστούμε και το γιατί. Λογοκρισία θα πέσει μονάχα αν το κείμενό σας είναι ακατάληπτο ή χυδαίο. Το κείμενο μπορείτε να το στείλετε στο πολύπαθο email:  kmalakate@gmail.com ,  με τίτλο αυτόν της ανάρτησης για να μην χαθεί ανάμεσα στα άλλα. 

Για ποιο βιβλίο θα γράψετε, αν θέλετε λοιπόν. Μα για αυτό που σιχαθήκατε πιο πολύ από όλα τα άλλα, αυτό που μισήσατε, ίσως- κι εδώ μπαίνει ένα παράθυρο- αυτό που αγαπάτε να μισείτε. Αυτό από το οποίο θα θέλατε να προφυλάξετε τους συναναγνώστες σας. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για μεγάλο παγκόσμιο αριστούργημα, για βιβλίο της πρόσφατης ή της παλιάς παραγωγής, αν είναι Έλληνα ή ξένου, αρκεί να είναι βιβλίο. Και να το διαβάσατε και να έχετε άποψη. 



Το blog όπως θα έχετε καταλάβει έχει ήδη μπει στην εποχή της πολυφωνίας, με δύο τακτικούς συνεργάτες. Που αυτοπροτάθηκαν και οι δύο. Μπορείτε να αυτοπροταθείτε κι εσείς. Και δεν μιλώ μονάχα για την στήλη. Αν έχετε όρεξη να γράψετε κριτική, θα είναι ευπρόσδεκτη, αν και εφόσον αφορά βιβλίο που εμπίπτει στα ενδιαφέροντα του blog. Και να θυμάστε, διαφημίσεις- παγίως, πλαγίως και άλλα συναφή- δεν δεχόμαστε. Επίσης να ξέρετε πως θα μου κάνετε χάρη, γιατί είμαι σε αυστηρή συνταγή αποτοξίνωσης από την ανάγνωση λόγω συγγραφής. Σε λίγο θα με πάνε και σε reabilitation centre.  

Εκ της ολοκληρωτικής διευθύνσεως (again).
Κατ. 


6 σχόλια:

  1. Τι υπέροχη ιδέα! :))
    Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ!
    (Ωχ μου ήρθε αμέσως το ποιο αλλά προσπαθώ μετά από τόσο καιρό να θυμηθώ γιατί δεν κατάφερα να το τελειώσω. Κι όχι τίποτα άλλο μα άλλα βιβλία της Βαμβουνάκη μου άρεσαν πολύ!)
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, καλημέρα. Τι ωραία. Με σένα θα έχουμε με σιγουριά ένα καλό κείμενο. Τέλεια.

      Διαγραφή
  2. Με προκαλείς...και μάλλον θα γράψω γι' αυτό που μου ήρθε πρώτο στο μυαλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλώνω συμμετοχή και σου εύχομαι Κατερίνα μου καλό γράψιμο.
    Πανέξυνη η ιδέα σου για να μη σε φάει το blog μα και να μην πεθάνει και τώρα που το λες θα χαρώ πολύ αν δεχθείς και παρουσιάσεις/κριτικές μου όποτε θεωρήσω πως αυτό που διάβασα αξίζει (ή δεν).

    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή