28/6/15

Season finale σήμερα στις 2μ.μ. στον www.amagiradio.com





Πανηγυρικό, γκραν φινάλε σεζόν για την εκπομπή Διαβάζοντας@amagi με καλεσμένη την αφεντομουτσουνάρα μου. Απολογισμός εκπομπής, αναγνωστικής χρονιάς, προτάσεις για το καλοκαίρι για όλη την οικογένεια, χαζά άρθρα για βιβλιόφιλους με κακή προφορά των ονομάτων των συγγραφέων, από όλα θα έχει ο μπαξές.


Εάν θέλετε να ρωτήξετε κάτι την ραδιοφωνική παραγωγό, τώρα είναι η ώρα. Επίσης αν έχετε όρεξη να μας στείλετε ποια βιβλιαράκια θα διαβάσετε εσείς το καλοκαίρι είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε σχόλιο. Το αυτό για να μπείτε στην κλήρωση. Εναλλακτικά πατήστε ένα απλό κακομοίρικο λάικ σε τούτο δω το ποστ στο fb

Κληρώνουμε:
"Ένας θάνατος για την οικογένεια", Καρλ Ούβε Κνάουσγκορντ
"Η εσχάτη των ποινών", Σαντιάγο Ρονκαλιόλο
"Πως να είσαι δύο", Άλι Σμιθ
Όλα φρεσκότατα, ευγενική προσφορά από τις Εκδόσεις Καστανιώτη.

Προλάβετε, την Κυριακή 28/05/2015 στις 2μ.μ. στον www.amagiradio.com





Την προηγούμενη μας εκπομπή με την Μικέλα Χαρτουλάρη την ακούτε εδώ: 



4 σχόλια:

  1. Επειδή σήμερα θα είμαι σε συνάντηση παλαιών συμφοιτητών, κρατήστε μου, παρακαλώ, μια επανάληψη της εκπομπής, καθώς και την Άλι Σμιθ, "γιατί είναι καλό βιβλίο", σύμφωνα με τα λόγια κάποιας κάπου κάποτε.

    Τα λέμε το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!

    Θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή στην τελευταία αυτή προκαλοκαιρινή κλήρωση για τα εξόχως ενδιαφέροντα βιβλία των εκδόσεων Καστανιώτη.

    Να έχεις μια καλή τελευταία εκπομπή και καλή αντάμωση το φθινόπωρο!

    ΥΓ: Όσον αφορά στα βιβλία που προτίθεμαι να διαβάσω αυτό το καλοκαίρι, αυτά θα είναι κυρίως έργα που είναι απαραίτητα για την δουλειά όπως επί παραδείγματι τα έργα του Σενέκα, του Κικέρωνα, τα ποιήματα του Μαρτιάλη, τα Γεωγραφικά του Στράβωνα και η Αλεξιάδα της Άννας Κομνηνής για να αναφέρω ορισμένα μόνο εξ αυτών που θα διαβάσω ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω αυτό το καλοκαίρι.

    Καλό καλοκαίρι

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θα γίνει, τελευταία εκπομπή, δε θα ακούσουμε λίγο Πασχαλίδη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα άμα διαβάσεις το Ουράνιο τόξο της βαρύτητας θα έρθει Νοέμβριος! Πόσες ημέρες νομίζεις έχει το καλοκαίρι;;; Είπαμε λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου οι μέρες ζέσταναν κάπως άλλα μην το παρακάνουμε! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή