3/5/12

Κάντε μου μια χάρη, μην ψηφίσετε Χρυσή Αυγή.






"Το αφιερώνω σε όλους τους ξενέρωτους, στους ρατσιστές και τα αρρωστημένα μυαλά, τους μίζερους, σε όλους αυτούς που αντί να το δημιουργήσουν το μέλλον προσπαθούν να το σκοτώσουν, σε αυτούς που αντί να συνυπάρχουν με το διπλανό τους θέλουν να το εξοντώσουν, στους πολιτικούς απατεώνες κάθε είδους, στους μισαλλόδοξους, στους πολιτικούς εμπόρους της πνευματικής Σαπίλας και Βίας, σε αυτούς που ουρλιάζουν χτυπώντας ταμπούρλα και κραδαίνοντας συρματοπλέγματα «Είμαστε Πολλοί!»: είστε πολύ άθλιοι και το τελικό σας «όραμα» είναι να την ευνουχίζετε αυτή την χώρα για δεκαετίες. Εύχομαι ο αυριανός κόσμος και η αυριανή Ελλάδα να μοιάζει με τον χειρότερο εφιάλτη σας. Γιατί θα είναι λίγο πιο ανθρώπινη και λιγότερο καταθλιπτική..."  http://gazikapllani.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

Δεν συνηθίζω να γράφω πολιτικά σχόλια εδώ, αλλά έλεος. Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Gazmend Kapllani . Γιατί ό,τι σκατά εθνικότητα κι αν έχεις, μάλλον δεν γουστάρεις όταν πλακώνουν ανθρώπους στο ξύλο για τη μελαμψή τους μούρη. Α, και γιατί, μάλλον, το να είσαι Αλβανός δεν σου απαγορεύει να είσαι σκεπτόμενος. Ας πούμε.....




6 σχόλια:

  1. Οι χρυσαυγίτες είναι σαν τις πυγολαμπίδες: χρειάζονται σκοτάδι για να λάμψουν. Και καθώς η χώρα μας προσφέρει ζόφο σε αφθονία,η υπνωτιστική λάμψη οργανώσεων όπως η Χρυσή Αυγή εντείνεται,προσελκύοντας άφρονες και παράφρονες.Αυτό δεν είναι εντυπωσιακό,το περιμένεις.Αυτό που προσωπικά δεν περίμενα σε τέτοιο βαθμό(κακό του κεφαλιού μου) είναι η ευκολία και η πλήρης απουσία συναίσθησης και πολιτικής ευθύνης με την οποία ορισμένοι άνθρωποι στρέφονται προς τα άκρα,εμφορούμενοι ταυτοχρόνως από την ανόητη αντίληψη της δήθεν αντισυστημικής ψήφου! Δηλαδή,εφόσον το σύστημα είναι σάπιο,ας ψηφίσουμε την Χρυσή Αυγή που θα χτυπήσει το σύστημα(τέτοιος συλλογισμός!!!). Και μετά σου λέει ότι η κρίση μάς ωθεί στην αυτοκριτική και στην αναθεώρηση. Φωτιά,φαλτσέτα και κλωτσομπουνίδια,αυτό είμαστε όταν ζορίζουν τα πράγματα.Η Χρυσή Αυγή λάμπει και η λογική βασιλεύει...
    Κατά τα λοιπά,"Μακεδονία ξακουστή,του Αλεξάνδρου η χώρα...","αρνάκι άσπρο και παχύ,της μάνας του καμάρι..," ,"Χριστός Ανέστη" κλπ. Άντε,και εις άλλα με υγεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα αυτό είναι το θέμα μου, όχι οι φασίστες αυτοί καθ' αυτοί, οι χαζοχαρούμενοι όψιμοι υποστηρικτές τους, χωρίς καμία συναίσθηση του τί ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/5/12, 10:50 μ.μ.

    Ρώτησα τους μαθητές μου της Γ' αν ψηφίζουν. Οι μισοί είναι έλληνες και οι άλλοι μισοί αλλοδαποί. Οι έλληνες εκτός ενός είναι 18 και μεθαύριο θα ψηφίσουν. παραβαίνοντας τους κανόνες τους είπα 2 πράγματα, να πάνε να ψηφίσουν και να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω πως κι εγώ παραβαίνω τους κανόνες με αυτή την ανάρτηση (καλά ίσως λιγότερο από σένα) αλλά ειλικρινά είναι απαράδεκτο και μόνο που το σκέφτονται ή το λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συμφωνησω με τα λεγομενα σου και σε ευχαριστω που μου εδωσες την δυνατοτητα να μαθω για αυτον τον ανθρωπο. Φαινονται αρκετα ενδιαφεροντα και ουσιαστικα αυτα που γραφει και θα το ψαξω περισσοτερο.

    Καλα για την Χρυση Αυγη τι να πει κανεις , ο,τι και να πει θα λερωσει το στομα του. Αλλα ειναι ιστορικα τεκμηριωμενο οτι σε περιοδους κρισης (κοινωνικης, πολιτικης, οικονομικης) τα ακροδεξια κομματα παντα ανεβαινουν. Και εδω στην Γαλλια μου ελεγε ενα παιδι, Γαλλος, οτι ειναι φοβερο πως η Λεπεν ανεβηκε τοσο πολυ στον πρωτο γυρο των εκλογων.

    Το να εισαι ανθρωπος δεν μπορει να πηγαινει χερι χερι με το να εισαι φασιστας. Η το ενα θα εισαι, η το αλλο. Και αυτα για την αρεια φυλη η επιστημη τα εχει καταβαραθρωσει εδω και δεκαετιες απλα αυτοι, ως κολλημενοι δεν μπορουν να δουν περα απο την μυτη τους.

    Ελπιζω η Χρυση Αυγη να μην μπει στην βουλη. Ειδωμεν...

    Την καλησπερα μου και καλως σε βρηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εγώ καλώς σε βρήκα Αλχημιστή. Ελπίζω αύριο να διστάσουν όλοι μια στιγμή μπροστά στην κάλπη και να σκεφτούν. Μετά ας ρίξουν ό,τι θέλουν.

    Όσο για το αν οι φασίστες είναι άνθρωποι, θα διαφωνήσουμε. Άνθρωποι είναι, απλά κακοί άνθρωποι.

    Ίδωμεν...

    Ο Καπλανί είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση κι ο τρόπος που γράφει εμένα με εκφράζει σε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή