11/9/16

Διαβάζοντας@amagi season 3

Ξεκινά σημερα η 3η ραδιοφωνική σεζόν για το Διαβάζοντας στον amagi και σκεφτόμουν αν έχω βαρεθεί πια το ραδιόφωνο, αν κάνω τις εκπομπές αγγαρεία. Η αλήθεια - όσο κι αν γκρινιάζω- είναι ακριβώς το αντίθετο, το ραδιόφωνο είναι εθιστικό, έχεις την (ψευδ)αίσθηση της επικοινωνίας, του διαλόγου. Κι ας πρόκειται για μονόλογο.

Αυτό το στεγανό το σπάει το ιντερνετικό ραδιόφωνο. Οι εκπομπές είναι στοχευμένες, το κοινό μικρότερο αλλά πιο φανατικό, σε ακούει γιατί αναζητά αυτό που έχεις να πεις. Για αυτό και στο ιντερνετικό ραδιόφωνο ανθούν οι θεματικές εκπομπές- σαν την δική μου καλή ώρα. Καλύπτουν την ανάγκη να ακούσεις μια οικεία φωνή να σου μιλάει γι' αυτό που αγαπάς πιο πολύ. Και είναι όσο πιο διαδραστικές υπήρξαν ποτέ γιατί με την βοήθεια των social media (το group στο fb ας πούμε) οι ακροατές επικοινωνούν με τον παραγωγό σε πραγματικό χρόνο.




Στη σημερινή εκπομπή θα μιλήσουμε για τις νέες κυκλοφορίες του φθινοπώρου (έχω άλλωστε προσωπικό ενδιαφέρον για αυτές), για τα σημαντικά βιβλία που διαβάσαμε το καλοκαίρι. Και θα κληρώσουμε 2 αντίτυπα από το τελευταίο βιβλίο του Αργύρη Χιόνη "Έχων σώας τα φρένας και άλλες τρελές ιστορίες", ευγενική προσφορά από τις Εκδόσεις Κίχλη. Μη μας χάσετε σήμερα 6-8μ.μ. στον www.amagi.gr. 



9 σχόλια:

  1. Καλή αρχή!
    Αργύρης Χιόνης; Μα ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή αρχή!
    (το link με τον σταθμό είχε λάθος,
    αλλά δεν είναι δύσκολο ευτυχώς να βρει κάποιος το σωστό ☺)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/9/16, 12:25 μ.μ.

    Καλή αρχή! Ακόμη δεν αρχίσατε άλλα 2 βιβλία παρήγγειλα ακούγοντας την εκπομπή ! θα μας πνίξουν οι στοίβες με τα αδιάβαστα με σας :D
    Φαίη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθατε στον κόσμο μας, αγαπητή Φαίη. You can check out anytime you want, but you can never leave :P

      Διαγραφή