8/5/12

Τα πρόβατα στο μαντρί





Νιώθω ένα μούδιασμα με τα αποτελέσματα των εκλογών που νομίζω πως  είναι σκόπιμο να μοιραστώ με τους αναγνώστες αυτού του μπλογκ. Κοιτώντας γύρω μου βλέπω κόσμο φοβισμένο, στις επόμενες εκλογές σε ένα μήνα (γιατί μη γελιέστε σε ένα μήνα θα ξανάχει εκλογές), ελπίζω αν μη τι άλλο όλοι αυτοί που χαζοχαρούμενα ψηφίσανε φασίστες και εγκληματίες να καταλάβουν το λάθος τους. Τιμή και δόξα στον Καιάδα. Πιστεύω πως δυο τρία τέτοια βιντεάκια να είχαν δείξει προεκλογικά, κι έχει τέτοια πολλά για την Χ.Α., τότε κανείς δεν θα ψήφιζε παρά μόνον οι πολωμένοι φασίστες το χαριτωμένο αυτό συνδικάτο.  
            Από την άλλη, ο φόβος που κυριαρχεί και η ανασφάλεια αυτή τη στιγμή θα συσπειρώσει τον κόσμο πίσω στα μεγάλα κόμματα κι αυτή θα είναι η μεγάλη χασούρα. Εκτονώθηκε η χύτρα, βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο κόμμα, δείχνει κάπως χαμένος, σα να μη μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, τα στελέχη του κάνουν αλλοπρόσαλλες δηλώσεις που με απογοητεύουν. Κι ας μην τον ψήφισα.
Κι εγώ θα αλλάξω την ψήφο μου. Δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι για καλό, το εύχομαι. Υποψιάζομαι πάντως πως όλα αυτά γίνονται για να μπουν ξανά τα πρόβατα στο μαντρί μετανιωμένα.



4 σχόλια:

  1. έτσι ακριβώς είναι κατερίνα μου...
    απλά όπως έχει πει και ο τεράστιος Ντίνος Χριστιανόπουλος "τα πρόβατα ζητούν καλύτερες συνθήκες σφαγής", that's all και όλα τα άλλα είναι χαμένη φαιά ουσία από τον εγκέφαλό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουμε πολλά περιθώρια βρε παιδιά,καλημέρα κιόλας,μα τι να κάνουμε,να μην προσπαθήσουμε καν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοείται πως πρέπει να προσπαθήσουμε, Βιβή μου, αυτό που λέω είναι πως τώρα όλοι θα απογοητευτούν και θα γυρίσουν στους δυο μεγάλους με σκυμμένο στο κεφάλι... Κι αυτό είναι κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτό είναι το μόνο που δεν πρόκειται να συμβεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή